Rezervarile tale 0 bilet(e)

0371341565 / 0726231802

office@startickets.ro

Meniu

Magazine Startickets.ro


1. B-dul Tineretului nr. 8 -10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 12:00 - 19:00


2. Calea Dorobanți nr. 62, apartament 5, Bucuresti

Program:
- Luni - Vineri 9:30 - 18:00

Social

Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage

Alege reprezentatie
Data 22 Octombrie 2017
Ora 20:00
Locatia Sala Palatului
Adresa locatie Str. Campineanu Ion nr. 28BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti , dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. “

Fundatia ”Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini si instrumentisti pentru a face cunoscuta “mostenirea lui Luciano Pavarotti "The Luciano Pavarotti Heritage”.

Asociatia AMICI DELLA MUSICA impreuna cu MTIME Entertainement aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 22 octombrie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

BELCANTO este gandit ca un musical care aduce un tribut stilului „belcanto”  in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume. Publicul va fi condus intr-o calatorie imaginara, plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musical-urile americane si succesele pop si rock europene.

Regia artistica a spectacolului a fost incredintata lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole „Cirque du Soleil” sau  showul lui Celine Dion in Las Vegas, precum si spectacolele de la Lido ( Paris) si multe altele.

Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele fac din BELCANTO – „The Luciano Pavarotti Heritage” o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii) celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

 

 

Datorita unor probleme organizatorice legate de locatie (Sala Palatului), spectacolul “ BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage “, care urma sa aiba loc in data de 24 octombrie 2017, va avea loc duminica 22 octombrie 2017, ora 20 in aceiasi locatie.

Biletele vandute raman valabile. 

 

BELCANTO   The Luciano Pavarotti Heritage

 

               BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti inca din timpul vietii, dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. Acum, acest concept a fost realizat de catre “ Fundatia Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” si s-a concretizat intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume “mostenirea lui Luciano Pavarotti (The Luciano Pavarotti Heritage)”.

             Asociatia AMICI DELLA MUSICA impreuna cu FATTORIA ITALIANA aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 28 martie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

             BELCANTO este gandit ca un musical care aduce un tribut  stilului de belcanto in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume. Publicul va fi condus intr-o calatorie imaginara plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musicalurile americane si succese pop si rock.

              Showul are ca protagonisti 12 solisti (4 tenori, 4 soprane, 2 baritoni, 2 mezzosoprane), impreuna cu 7 balerini si 7 instrumentisti.

              Regia artistica a spectacolului a fost incredintata lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole la Cirque du Soleil, showul lui Celine Dion la Vegas, spectacolele de la Lido din Paris si multe altele.

              Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele, fac din BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii)celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

                                                    PROGRAM  SPECTACOL

TABLOUL 1 – De la Renastere la Baroc

-          C.Monteverdi – Orfeu ( Toccata) / Deus in Adjutorium /

-          G.F. Haendel – Ombra mai fu / Halleluja/

Tabloul 2 – Opera bufa

-          G.B.Pergolesi – Lo Frate Nnammurato

-          G. Rossini – Largo al Factotum

-          G. Donizzetti – Una Furtiva Lagrima

Tabloul 3 – Giuseppe Verdi

-          I Vespri Siciliani

-          Rigoletto – Caro Nome / La Donna e Mobile / Bella Figlia del Amore /

-          Traviata – Libiamo

Tabloul 4 – Giacomo Puccini

-          Tosca – E lucevan le Stelle / Recondita Armonia

-          Gianni Schicchi – O mio bambino caro

-          Madama Butterfly – Un bel di vedremo

-          La Boheme – Oh, soave fanciulla

-          Turandot – Padre Augusto

Tabloul 5 – Napoli

-          G.Rossini – Tarantella

-          Suite Napoli – Core ‘Ngrato / Torna a Surriento / Funiculi, funicula/

Tabloul 6 – Belcanto in lume

-          Instrumental – B.Britten / R. Wagner / G. Bizet

-          Suite internazionale – Wiegenlied nr.4 (Berceuse de Brahms) / Dein ist mein Ganzes Herz ( Le Pays du Sourire) / Lippen Schweigen (La Veuve Joyeuse) / Cielito Lindo / Granada / Habanera (Carmen) / Duo Des Fleurs (Lakme) / Somewhere ( West Side Story) / All I Ask of You (The Phantom of The Opera)

Tabloul 7 – Pop & Rock

-          Instrumental – Who wants to live forever (Quinn)

-          Suite pop & rock – Bruccia la Terra (Le Parain) / Con te partiro / Buongiorno a te / Nel Blu Dipinto di Blu (Volare) / My Heart Will Go On / Caruso / Bohemian Rhapsody.

Final

-          G.Puccini – Nessun dorma (Turandot)

Pret bilete:
VIP: 350 lei
Categoria 1: 250 lei
Categoria 2: 175 lei
Categoria 3: 100 lei

 Intrarea este permisa pana la ora 19.55 deoarece evenimentul va fi filmat

 

Nu mai sunt bilete disponibile la reprezentatia Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage din 22 Octombrie 2017